Akut hjälp

Om oss

Bolagsstruktur

Ravema AB

Ravema arbetar och verkar i Sverige, Norge och Finland med huvudkontoret i Värnamo i centrala Småland där också företagets unika Teknikcenter (ca 4 000 m2) finns med utställning av nyheter och demo av våra produkter året om. I Norge ligger kontoret i Drammen med en filial/democenter utanför Stavanger och i Finland med huvudadressen i Tammerfors. Våra medarbetare finns nära dig som kund och utgår från den regionen som man bor i. Vår kompetensplattform är långsiktigt uppbyggd i hela organisationen, vi har lyckats skapa en spetskompetens inom våra produktområden eftersom vi representerar få men ledande leverantörer.

Ravema har fyra affärsområden; Skärteknik, Verktygsteknik, Mätteknik och Service. Varje avdelning är specialiserad inom sin gren och har medarbetare som har spetskompetens för sin produktportfölj. Respektive affärsområde är ständigt öppna för nya och spännande produkter på marknaden.

LMT Group

Ravema ingår i LMT Group som är ett företag som håller samman en grupp av handelsföretag som består av Ravema med verksamhet i Sverige, Norge och Finland samt Din Maskin i Sverige och Norge. Din Maskin är en marknadsledande leverantör och partner för produktionsanläggningar inom plåtteknisk bearbetning där Prima Power och Safan Darley är de viktigaste samarbetspartnerna, mer information på hemsidan www.dinmaskin.se.

LMT Group grundades 2010 och ägs av den familjeägda bolagsgruppen Liljedahl Group. LMT Group’s Vision är ”att vara Nordens ledande partner till industrin avseende teknikhandel, kompetens och service”, se mer på hemsidan www.lmtgroup.se.

Liljedahl Group

LMT Group ägs av Liljedahl Group som är en familjeägd bolagsgrupp med sju helägda innehav: Elcowire Group, LWW Group, Hörle Wire Group, LMT Group, Finnvedens Lastvagnar, Finnvedens Bil och Liljedahl Group Fastigheter. Liljedahl Group är även största ägare i Bufab AB. Mer information hittar du på Liljedahls hemsida www.liljedahlgroup.se.