Akut hjälp

Specialmaskiner

Verktyg

På Ravemas verktygsavdelning har vi ett 30-tal kunniga medarbetare som säljer kvalitetsverktyg, industriförnödenheter och skyddsutrustning i Sverige, Norge och Finland.

Ravmea är bland annat generalagent för Hoffmann Group - Europas ledande leverantör av kvalitetsverktyg. I sortimentet ingår Hoffman Groups egna varumärke, Garant - ett kvalitativt och ekonomiskt bra val.

Vi har också en intelligent webshop för att du som kunde enkelt ska kunna beställa dina varor snabbt och enkelt. Vi ger också våra kunder rekommendationer om hela tekniken inom skärande bearbetning, från skärande verktyg till fastspänning och alla olika typer av applikationer och förinställning.

 

 

Per tar över som ny affärsområdeschef

Per har sedan 10 år arbetat som koncernens globala sälj-och marknadschef. Per tog sin civilingenjörsexamen i maskinteknik och produktionsstyrning på Linköpings tekniska högskola, redan under studietiden var tillverkning en viktig del där Per arbetade på en mekanisk firma blandat med studierna.

Per har arbetat med affärer inom olika områden mer eller mindre hela sin karriär, han har bl.a. haft ansvar inom internationellt inköp på Saab-gruppen. Sedan 2008 har Per haft hela ansvaret för masteckoncernens totala försäljning och marknadsarbete och har även suttit med i koncernledningen.

Per kommer att ingå i Ravemas ledningsgrupp och ansvara för maskinförsäljningen i Sverige och Norge där Mazak är huvudleverantör tillsammans med tillhörande produktionstekniska lösningar, utrustning och automation. Per tillträder sin nya tjänst hos Rvema i januari 2018.

För mer information eller frågor, vänligen kontakta: Tedh Andersson, Marknadskoordinator på: 0370-488 23 alt. tean@ravema.se

 

 

Servicetekniker inom FU och/eller akutservice

Till dig som ser lösningar istället för problem och tänker förebyggande i varje reparation!

Ravema växer hela tiden och vi förstärker nu vårt team med Servicetekniker inom hela Sverige. Vi söker tekniker inom både förebyggande och akut underhåll.

Just nu har vi ett extra stort fokus på att hitta Servicetekniker i följande geografiska områden:
Norra Sverige - norr om Örnsköldsvik.
Mellersta Sverige – Dalarna/Värmland

Din roll
Hos oss får du möjligheten att arbeta självständigt med det senaste av CNC-maskiner. Installationer, service och reparationer är dina huvudsakliga arbetsuppgifter, men också utbildning i handhavande på plats hos kund.

Din profil
Vi söker dig som är effektiv, strukturerad och har en god social kompetens. Du har ett positivt och lösningsorienterat synsätt och bidrar alltid med ett gott humör, även under stunder av tidspress. Du utgår från hemmet och har såväl möjligheten samt viljan att resa då det är en förutsättning för att kunna utföra arbetet. Du som söker har även:

  • Teknisk utbildning
  • Produktionsteknisk erfarenhet
  • Mekanisk reparationserfarenhet
  • Språkkunskaper i engelska
  • Datorvana
  • Kunskaper inom el- & styrsystem

Vad erbjuder vi?
Du blir en del av ett stabilt företag med långsiktiga ägare där du får stor frihet i att själv planera din vardag. Samtidigt som du får support från andra säljare i företaget, en teknisk stab och en Back office-funktion som hjälper dig med offerering.

Ravema är en värdestyrd organisation som jobbar aktivt och målinriktat för att behålla sin starka position som en attraktiv arbetsgivare. Du får både intern och extern utbildning samtidigt som du blir en del av ett härligt gäng på Ravema. Vi bygger våra relationer och affärer på vår värdegrund; Förtroende, Engagemang och Hållbarhet. Vill du bli en av oss?

Ansökan
För mer information om tjänsten, kontakta Affärsområdeschef Alexander Olander på tel: 0370-489 62. Urval sker löpande så skicka in ditt CV snarast till karriar@ravema.se
Välkommen med din ansökan!