Akut hjälp

Nyheter

Avslutad utbildning i värdebaserad försäljning

: 2022-03-15

För ett par veckor sedan avslutades utbildningen i Värdebaserad försäljning som Ravema erbjuder inom ramen för "Pronect Business school”

Syftet med utbildningen är att skapa samsyn gällande säljprocessen och hur man adderar värde i varje del, från den initiala kontakten till avslut.

I utbildningen har det bland annat ingått områden som behovsanalys, argumentationsteknik, säljargument, presentationsteknik och avslutstekniker.

En av deltagarna på utbildningen, Daniel Bergström, som arbetar som applikationstekniker hos oss på Ravema, ger följande omdöme om utbildningen:

”En nyckelpunkt för mig var möjligheten att genomföra denna utbildning tillsammans kollegor i flera chefsnivåer inom Ravema och vårt systerföretag Din Maskin. Detta gav diskussioner och slutsatser, och en trovärdighet som förankrar en samsyn hur vi ska genomföra sälj i våra företag.

Innehållet i utbildningen är utmärkt. Vi har hunnit engagera oss i allt från till vilka förväntningar vi har från kunder till hur mina egenskaper som person och våra resurser i företaget kan tillföra värde vid försäljning.

Många bra konkreta saker som hur vi hittar rätt lösning åt kunder genom en bra behovsanalys och hur vi ska tänka när vi sedan presenterar detta".

Vi är mycket glada över att vi återigen har genomfört en av våra utbildningar inom ramen för Pronect business school med ett lyckat utfall.

 

 

Senaste inläggen

Nyheter

Ravema Open 2022

: 2022-06-15

Nu är det äntligen dags igen! Den 25é augusti går startskottet för vår årliga golftävling - Ravema Open!  Vi ser fram emot...

 

Läs mer ›

Nyheter

Planerat underhåll av vårt affärssystem (13/5)

: 2022-05-09

Nu på fredag (13/5) kommer vi att uppdatera vårt affärssystem. Detta innebär att Hoffmanns e-shop inte kommer att fungera under helgen. Vi...

 

Läs mer ›