Akut hjälp

Maskinprogram - Mazak

Fler­funktions­maskiner - Integrex

Revolutionera din tillverkning

Mazaks fleroperationsmaskiner har revolutionerat tillverkningen och spelar en viktig roll i dagens allt smartare fabriker. Mazak fortsätter leda teknologin inom DONE-IN-ONE, alltså från råmaterial till färdig slutkomponent i en och samma maskin.

Utöver enorma vinster i produktivitet så ger Mazaks fleroperationsmaskiner verkstäder, inte minst mindre såndana, en möjlighet att kliva ett ytterligare steg uppåt och nå nivåer de tidigare inte kunnat nå genom att enkelt ta fram de mest komplexa detaljerna, till så låg kostnad som möjligt.

Med branschens mest expansiva produktgrupp kan du specialanpassa maskinen så att den passa just ditt företag och din tillverkning. Allt från verktygsmagasin till dubbla spindlar och roterande/tiltande bord.

Vad är fleroperationsmaskiner? 

Fleroperationsmaskiner innebär att du kombinerar flera olika bearbetningsprocesser såsom svarvning, fräsning, borrning och gängning i en och samma maskin - maskiner som tidigare krävde flera olika maskiner för att utföra. Minskad tid för uppspänning och materialhantering och få en komplett done-in-one, alltså råmaterial till färdig komponent, i en enda maskin och ett enda bearbetningsprogram.

Hur vet du att du väljer rätt leverantör? Ladda ner vår guideline till vad som skiljer olika maskinleverantörer åt: Välj rätt maskin och leverantör>>

 

 

Kontakta mig för mer info

Per-Ola Karlsson

Säljare

Södra/Sydöstra Sverige

Tel: 0370-488 59

E-post: peka@ravema.se

Klas Ellbin

Försäljningschef Maskiner

 

Tel: 0370-488 34

E-post: klel@ravema.se

Per Olofsson

Säljare

Norra Sverige

Tel: 0370-488 64

E-post: peol@ravema.se

Tomas Wilson

Säljare

Mitt Väst

Tel: 0370-488 66

E-post: towi@ravema.se