Akut hjälp

Passerat
Nyheter

FRAMSKJUTET: Elmia Produktionsmässor maj 2020

Elmia Produktionsmässorna som skulle gå av stapeln 12-15 maj 2020 är framskjutet till våren 2022. För oss på Ravema är folks hälsa välmående viktigt och vi följer självklart myndiheternas rekommendationer och restriktioner. Vi återkommer framöver när situationen förämdras med nya spännande event. 

----------------------------------------------------------------------

 

Den 12-15 maj 2020 finns vi på plats på Elmia Produktionsmässorna i Jönköping! Missade ni något av våra öppna hus under 2019, då är det till Elmia ni ska komma, här ställer vi ut mängder med spännande produktnyheter, lösningar och häftiga samarbeten.

Verktygsmaskiner monter: B04-40

I denna montern i B-hallen för verktygsmaskiner visar vi er både maskin- och styrsystemsnyheter från Mazak, automation från våra partners, mätlösningar för industrigolvet, högpresterande nyheter inom verktyg & förnödenheter samt spännande samarbeten inom 3D-print med vårt systerföretag PLM Group.

Plåt monter: A02:20

I A-hallen för plåtlösningar finns Ravemas laserteam på plats med en lasermaskin från Mazak samt med industriförnödenheter. Vi är riktigt spännda på denna monter då vi kommer visa er snabb laserbearbetning och spännande lösningar. Det ryktas också om att vi kommer vara den enda leverantören på plats i denna hall med en lasermaskin, så varför missa möjligheten att se det senaste från Mazak?

Mässan på Elmia går av stapeln 12-15 maj 2020 och vet ni redan nu att ni vill besöka oss, följ länken här för att registrera er entrébiljett: Biljettregistrering Elmia >>

Håll utkik här på vår hemsida och i våra sociala kanaler för mer information, vi uppdaterar löpande inför Elmia med vad ni kommer kunna se och uppleva hos oss!

OBS: Anmäl er via länken ovan, då får ni automatiskt en gratis besöksbiljett skickad till er mail. =)

När: 12/3 2020

Tid: 08:00

Plats: Elmiavägen 15, Jönköping

Innehåll:

Fler event

Ravema Open 2021 - Golftävling

Ravema Open gör äntligen come back! Efter ett års uppehåll är vi glada över att återigen kunna välkommna er till årets golftävling! ...


När: 26/8

Tid: 10:00

Plats: Ravema

Läs mer >