Akut hjälp

Nyheter

Guldpartner till HV71 sedan 2016

: 2021-11-12

Ravema har varit partner till HV71 i många år och har sedan 2016 varit ett en av elitklubbens Guldpartner.

- För oss kändes det självklart att fortsätta samarbetet med HV71 och stötta laget på deras väg tillbaka till SHL, långsiktighet är ett av våra ledord och vi finns med våra kunder och partners i både med- och motgångar. Dessutom har HV71 en av Sveriges mest omfattande ungdomsverksamheter som vi vill vara med och stötta. Det känns fantastiskt kul att få vara med och stötta ett av Sveriges ledande idrottsvarumärken, säger Jörgen, VD på Ravema.

- Vi är mycket glada över att ha Ravema som partner till HV71. Ett samarbete som inför denna säsong tagit ytterligare ett steg framåt och jag upplever ett engagemang från Ravema som sträcker sig över hela vår organisation, och inte enbart våra representationslag, vilket jag ser som mycket positivt. Jag ser fram emot ett långsiktigt samarbete där vi tillsammans kan hitta vägar fram som både utvecklar oss och ger ett värde till Ravema som företag, säger Johanna, Kommersiell Chef på HV71. 

Genuina partnerskap är mycket viktigt för oss på Ravema. Vi arbetar ständigt för att vårda våra kundrelationer för att bevara hållbara och långvariga samarbeten. I veckan hade vi förmånen att få bjuda med oss några av våra kunder bosatta i Småland för att se klassikermötet mellan HV71 och Troja-Ljungby. LBY Tech från Ljungby, IAB Protool från Forsheda, Maskinarbete från Alvesta och Lego Jouren från Ljungby följde med våra lokala säljare för att umgås och heja fram det lag som ligger oss närmst om hjärtat. Det bjöds på god mat och dryck och härlig stämning när HV71 besegrade Troja med 5-3 i Huskvarna Garden. Innan matchstart fick vi även chansen att ställa frågor till HV71s sportchef Johan Hult.

Vi vill tacka vår partner HV71 för en trevlig kväll och önskar er stort lycka till i framtiden!
 

Senaste inläggen

Nyheter

Ravema Open 2022

: 2022-06-15

Nu är det äntligen dags igen! Den 25é augusti går startskottet för vår årliga golftävling - Ravema Open!  Vi ser fram emot...

 

Läs mer ›

Nyheter

Planerat underhåll av vårt affärssystem (13/5)

: 2022-05-09

Nu på fredag (13/5) kommer vi att uppdatera vårt affärssystem. Detta innebär att Hoffmanns e-shop inte kommer att fungera under helgen. Vi...

 

Läs mer ›