Akut hjälp

Produktprogram Mät

Hand­mätdon

Ravema har ett brett sortiment av Handmätdon för alla typer av handmätning. Vi har lång erfarenhet och vi hjälper dig gärna hitta en lösning som passa just er och ert företag.

Vi har allt från vanliga skjutmått till höjdmätare, mikrometers, eller tolkar med högsta möjliga upplösning och noggrannhet, som idag är det absolut senaste inom mättekniken. Vårt fokus är att med vår erfarenhet erbjuda dig produkter som på bästa och smidigaste sätt uppfyller era krav och behov.

 

Hoffmann Group
I vår Hoffmann katalog finner ni ett brett sortiment med de bästa kvalitetsmärkerna på marknaden utav mätverktyg för ett stort användningsområde inom tillverkning och verkstadsindustrin.

Vid beställning av en mätprodukt tillhandahåller vi er valmöjlighet till tilläggsval som signering av laserskrift eller kalibrering. En kalibrering utföst av Perschmann Calibration som är en nära samarbetspartner till Hoffmann som är strategiskt beläget byggnaden strax intill det stora centrallagret.

Bra att veta är att vi tillhandahåller hela katalogprogrammet för bland annat Tesa, Mahr och Mitutoyo. Hittar ni inte det ni söker, fråga oss!

Surfa in på länken för att komma till Hoffmanns sortiment för Mätteknik.

 

Leitech
Har ditt företag kontroll av gängor och gängdjupsmätning? Om ja, då tycker vi ni ska surfa in och titta närmre på vad denna fantastiska danska tillverkare Leitech har att erbjuda.

Leitech Instrument grundades 1985 och är ett anrikt företag som utvecklar, producerar och marknadsför ett komplett produktprogram inom gängdjupsmätning i hela världen.

Största kundgruppen är framförallt inom bilindustrin, flyg och underleverantör till bilindustrin. Ett utvecklat program som ger en tidseffektiv besparing genom en noggrann kontroll av gänga och gängdjup i en operation.
Surfa in på länken för mer information.
 

TESA
Tillvekar och marknadsför precisionsmätinstrument med kvalitet, tillförlitlighet och mycket lång livslängd. Företaget grundades 1941, har sitt huvudkontor i Renens Schweiz och har funnits på marknaden i över 75 år.

Det som utmärker TESA är framförallt deras marknadsledande höjdmått som finns i en rad olika storlekar, modeller och utförande som passar just ditt företag. Fråga oss så berättar vi mer.

TESA har också ett stort utbud av mätprober för snabb och noggrann mätning, läs mer för att hitta den lösning som passar just er.

 

 

Våra leverantörer

Hoffmann Group

Vi är agenter och har Hoffmann Groups hela sortiment - kolla in vår webshop.

 

TESA

Mängder av handmätdon från TESA.

 

Mahr

Handmätdon från Mahr.

 

Leitech

Gängtolkar med djupmätning.

 

Kontakta mig för mer info

Jacob Lindström

Kundservice Verktygsteknik

 

Tel: 0370-489 00

E-post: kund@ravema.se

Stefan Wiberg

Produktspecialist Mätteknik

 

Tel: 0370-489 15

E-post: stwi@ravema.se

Stefan Gustafsson

Försäljning Mätteknik

 

Tel: 0370-489 03

E-post: stgu@ravema.se