Akut hjälp

Maskinprogram - Mazak

Horisontala Fler­operations­maskiner

Horisontal berarbetning, också kallat fräsning, bearbetar arbetsstycket med hjälp av roterande verktyg som steg för steg skär bort material. Horisontala bearbetningsmaskiner har en spindel som rör sig horisontalt, vilket innebär att verktygen hålls rakt ner från verktygshållaren och skär oftast från toppen på arbetsstycket. En Horisotal fleroperationsmaskin är anpassad för avancerade högvolymsartiklar och för detaljer som kräver hög noggranhet och kvalitet. Maskinerna fokuserar på en ergonomisk arbetsställning samt alltid med miljön i fokus.
 

Varför Mazaks Horisontella Fleroperationsmaskiner?

Vår Horisontella fleroperationsmaskiner varierar i storlek och kapacitet. Mazak designar maskinerna med kvalitet, pålitlighet, användarvänlighet och säkerheten bekatande. Tack vare flexibiliteten i maskinerna kan du bearbeta arbetsstycken av varierande storlek, tillsammans med den senaste och mest avancerade frästeknologin - allt för att hjälpa dig att öka produktiviteten och växa ditt företag.

Fleroperationsmaskiner har mångder med olika attribut och möjligheter, läs de 10 viktigaste sakerna du bör tänka på>>

Hur vet du att du väljer rätt leverantör? Ladda ner vår guideline till vad som skiljer olika maskinleverantörer åt: Välj rätt maskin och leverantör>>

Kontakta mig för mer info

Per-Ola Karlsson

Säljare

Södra/Sydöstra Sverige

Tel: 0370-488 59

E-post: peka@ravema.se

Klas Ellbin

Försäljningschef Maskiner

 

Tel: 0370-488 34

E-post: klel@ravema.se

Per Olofsson

Säljare

Norra Sverige

Tel: 0370-488 64

E-post: peol@ravema.se

Tomas Wilson

Säljare

Mitt Väst

Tel: 0370-488 66

E-post: towi@ravema.se