Akut hjälp

Nyheter

Information med anledning av Covid-19

: 2020-03-23

Bäste kund,

Med anledning av pågående spridning av Covid-19 som skapar många obesvarade frågor i hela Europa vill vi på Ravema informera Er om vilka åtgärder vi vidtar för att minimera effekterna för Er kunder och vår personal.

För att säkerställa att vi på Ravema gör vad vi kan för att minimera spridningen jobbar idag och tillsvidare de som har möjlighet på kontoret eller hemifrån utifrån myndigheternas riktlinjer och rekommendationer.

Det innebär inte att vi stannar upp utan kommer som tidigare vara tillgängliga per telefon, via mejl och Webmöten. Vår service/supportavdelning är öppen som vanligt, precis som vår växel. Kontaktuppgifter hitta ni här: Kontakta oss >>

Om fysisk närvaro från vår sida är det bästa alternativet stämmer du av detta tillsammans med din Ravema kontakt.

När våra servicetekniker besöker er, exempelvis för arbete med någon av era maskiner är vi noga med att hålla god hygien med desinficering av ytor och endast fullt friska personer är i arbete. Inför besöket kan vi skicka friskhetsintyg, för att ni ska kunna känna er helt säkra.

En liten ökad risk för en något förlängd leveranstid är den enda effekten vi ser på vår höga leveranssäkerhet idag och vi förväntar oss ingen förändring inom detta område inom den närmaste tiden.

Vi är säkra på att vi kommer att bemästra denna krissituation tillsammans och önskar att du, din familj och dina kollegor tar er igenom de kommande veckorna på bästa sätt!

Har ni frågor eller funderingar, tveka inte på att kontakta oss.

Med Vänliga Hälsningar,
Ravema

 

Senaste inläggen

Nyheter

Vi söker en Product Marketing (Vikariat)

: 2021-09-16

Då en av våra medarbetare går på föräldraledighet så söker vi nu någon som vill axla rollen som Product Marketing under ett vikariat på...

 

Läs mer ›

Nyheter

Samarbete med Smålands Tekniska (FiGy)

: 2021-09-16

Ravema har sedan några år tillbaka ett samarbete med Finnvedens Gymnasium och Smålands Tekniska, något vi är mycket stolta över. Under...

 

Läs mer ›