Akut hjälp

Jobba hos oss

Jobba hos oss

Vi på Ravema söker ständigt efter kunniga, drivna medarbetare och kan erbjuda dig många spännande och intressanta roller i ett högteknologiskt och framåt företag. Vi arbetar i en bransch som ständigt förändras och förnyas - vilket vi och vår personal också gör. Som anställd på Ravema ska man trivas, drivas samt känna en glädje och stolthet för det man jobbar med - här blir man inte en i mängden, man blir en del av en gemenskap.

Examensarbete och praktik

Vi är måna om att tidigt bygga relationer med framtidens medarbetare och ordnar under rätt förutsättningar praktikplatser samt examensarbete på kandidat- och magisternivå.

Är du intresserad av att praktisera eller skriva ditt examensarbete hos oss, tveka då inte att kontakta oss. Vid förfrågan vill vi gärna ha ett CV och ett personligt brev där du kort beskriver dig själv och hur du skulle kunna skapa värde för oss.

Lediga tjänster

Vi söker sändigt efter engagerade och drivna medarbetar till Ravema. Finner du inget jobb som du är intresserad av just nu? Skicka ändå gärna in din ansökan till oss så återkommer vi när det finns en öppning inom ditt intresseområde.

Vi på Ravema vill gärna få en så bra bild av dig som möjligt, så bifoga alltid ditt CV och personliga brev med din ansökan. Du skickar den enklast genom att fylla i vårt ansökningsformulär. Dina handlingar är alltid i tryggt förvar hos oss och vi hanterar dem konfidentiellt. Du kan när som helst kontakta oss och be oss ta bort din ansökan.

Till formuläret för ansökan >>