Akut hjälp

Nyheter

Kompetensutveckling på Ravema

: 2022-02-04

Affärsmannaskap i Pronect Business School

För en dryg vecka sedan avslutades utbildningen i Affärsmannaskap som erbjuds inom ramen för "Pronect Business school".

Pronect Business School är vårt utbildningskoncept inom försäljning och ledarskap, som erbjuds våra medarbetare inom Pronect. Utbildningskonceptet utvecklades för att ge vår organisation ett kompetenslyft och ligga i framkant i mötet med våra kunder.

Detta var första gången som vi hade denna utbildning och syftet är att jobba med helheten i mötet med en kund, samt att förstå vikten av omvärldsanalys och kundens ekonomiska och organisatoriska förutsättningar.

Vår affärsområdeschef på Verktyg, Anders Jinglöv, fungerade som mentor och bollplank under utbildningen och hans reflektioner från utbildningen var följande:

”Det som var extra bra var att deltagarna fick ett antal hjälpmedel för att förstå kundens situation och hitta andra underlag för intressanta diskussioner. Allt för att bli en partner och förstå helheten i affären. Vi fick ytterligare en byggsten för att gå från att enbart prata om produkter och lösningar. Det fanns ett enormt stort engagemang och öppenhet hos deltagarna som verkligen bidrog till lärorika dagar”

Vi tackar alla deltagare och utbildare för deras engagemang.

 

Senaste inläggen

Nyheter

Ravema Open 2022

: 2022-06-15

Nu är det äntligen dags igen! Den 25é augusti går startskottet för vår årliga golftävling - Ravema Open!  Vi ser fram emot...

 

Läs mer ›

Nyheter

Planerat underhåll av vårt affärssystem (13/5)

: 2022-05-09

Nu på fredag (13/5) kommer vi att uppdatera vårt affärssystem. Detta innebär att Hoffmanns e-shop inte kommer att fungera under helgen. Vi...

 

Läs mer ›