Akut hjälp

Jobba hos oss

Lediga tjänster

Vi söker sändigt efter engagerade och drivna medarbetar till Ravema. Finner du inget jobb som du är intresserad av just nu? Skicka ändå gärna in din ansökan till oss så återkommer vi när det finns en öppning inom ditt intresseområde.

På Ravema gillar vi ordning och reda, så bifoga alltid ditt CV och personliga brev med din ansökan. Du skickar den enklast genom att fylla i formuläret för ansökan. Dina handlingar är alltid i tryggt förvar hos oss och vi hanterar dem konfidentiellt. Du kan när som helst kontakta oss och be oss ta bort din ansökan.

Om du är intresserad av någon av våra nu lediga tjänster här nedanför så är du mer än välkommen att kontakta rekryterande chef för att få veta mer. Om du tror att du är rätt person för tjänsten så ska du skicka din ansökan direkt till kontakten i respetive annons, eller skicka den via ansökningsformuläret. Glöm inte att markera vilken tjänst det är du söker.

Lediga tjänster hos oss just nu
Nyheter

Servicetekniker inom FU och/eller akutservice

Till dig som ser lösningar istället för problem och tänker förebyggande i varje reparation!Ravema växer hela tiden och vi förstärker nu...

 

Read more ›

Nyheter

Applikationstekniker för skärande bearbetning

Ravema växer och vi behöver nu förstärka vårt team med en Applikationstekniker för skärande bearbetning (runt området Märlardalen). Vi...

 

Read more ›