Akut hjälp

Nyheter

Löneadministratör till LMT Group

Är du en positiv och serviceinriktad löneadministratör som söker nya utmaningar? Då kanske vi har tjänsten för dig!

Så vilka är vi?

LMT Group är en stark länk mellan bolagen som består av Ravema och Din Maskin. Bolagen är ledande inom sin genre och levererar produktionslösningar genom maskiner, verktyg, service och förnödenheter till nordisk industri. LMT Group ägs av Liljedahl Group som är en familjeägd bolagsgrupp med 7st innehav som bygger på långsiktigt och engagerat ägande.

Din roll

Som Löneadministratör kommer Du att vara en intern support i personalrelaterade och administrativa frågor på Ravema och Din Maskin. Du kommer därmed att hantera löneadministrationen för båda bolagen med totalt cirka 180 anställda.

Du ansvarar bland annat för kontroll och registrering av löneunderlag, reseräkningar, körjournaler, avvikelserapportering, ledighet och sjukfrånvaro. Du är väl insatt i hela löneprocessen från nyanställning till avslut. Tjänsten kommer även innehålla en viss del arbete i vår telefonväxel och reception.

Din profil

Dina personliga egenskaper präglas av hög servicegrad, en positiv attityd och ett sinne för ordning och reda. Eftersom du kommer att ha kontakt med många medarbetare i organisationen är det viktigt med en kombination av hög integritet samt social förmåga.

Vi ser att du har en avslutad gymnasieutbildning, gärna i kombination med yrkesinriktad utbildning inom administration. Du har minst två års erfarenhet av löneadministration. Tidigare erfarenhet av lönesystemet Kontek är meriterande.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder ett fritt och självständigt arbete i ett stabilt företag. Vi erbjuder friskvårdbidrag, frukt, kaffe, fredagsfrukost och flera olika personalaktiviteter varje år. Vi bygger våra relationer och affärer på vår värdegrund; Förtroende, Engagemang och Hållbarhet. Vill du bli en av oss? Skicka då in din ansökan till oss via vårt formulär >>

Vid frågor om tjänsten kontakta HR-chef Therese Haase på telefon 070-354 88 76 eller via e-mail: thha@ravema.se

 

Senaste inläggen

Nyheter

RavemaExpo - två månader kvar!

Gapar kalendern tom i december? BRA!Det är dags att planera in årets stora händelse hos oss på Ravema. Tisdag och onsdag 11-12 december är...

 

Läs mer ›

Nyheter

Ravema på Euroblech med Mazak

Om ett par veckor är det dags för årets stora mässa i Europa för Plåt - Euroblech 2018!Mazak har i år en spännande monter med hela 5...

 

Läs mer ›