Akut hjälp

Maskinprogram - Mazak

Maskin­program MAZAK

Maskinerna för skärande bearbetning är en mycket viktig del av Ravema’s verksamhet där Mazak är den absolut viktigaste samarbetspartnern och utgör ett fundament för företaget. Med mer än 45 års erfarenhet och fler än 4500 lyckade installationer av verktygsmaskiner representerar Ravema och våra medarbetare en mycket erfaren och kompetent samarbetspartner.

Vårt mål är att vara en helhetsleverantör av lösningar för industrin med verktygsmaskiner, automationslösningar, verktyg samt industriförnödenheter och vi är idag marknadsledande både i Sverige och Norge.

Mazak är en av världens största tillverkare av professionella verktygsmaskiner med den klart största globala närvaron och har fabriker över hela världen. Med sina lite drygt 7000 anställda har Mazak en unik position på marknaden med tillverkning av kundunika maskiner. Mazak fokuserar sin maskinutveckling på design, hög kvalitet, ergonomiskt användande och högteknologisk intensivitet, något som Mazak verkligen bevisat med sitt senaste styrsystem Smooth – ett revolutionerande styrsystem som förändrar synsättet på styrsystem och arbetsmiljön för operatörerna. Yamazaki Mazak Corporation har totalt 9 stycken produktionscenter, varav 5 av dessa ligger i Japan och de andra i USA, Storbritannien, Singapore och China.

I Europa har Mazak sitt huvudkontor och tillverkning i Worcester, Storbritannien, och med fler än 900 anställda i Eruopa säkerställer Mazak snabb respons och en hög lokal marknadsnärvaro för att på ett så bra och enkelt sätt kunna underlätta för kunden.

I menyn till vänster finner du våra verktygsmaskiner från japanska Mazak. Har du några frågor eller funderingar gällande våra maskiner, tveka inte på att höra av dig till oss - vi hjälper dig gärna.

Vi har också kompletta lösningar för automation till era maskiner. Läs mer om våra alternativ och lösningar här >>

 

 

Kontakta mig för mer info

Per-Ola Karlsson

Säljare

Södra/Sydöstra Sverige

Tel: 0370-488 59

E-post: peka@ravema.se

Klas Ellbin

Försäljningschef Maskiner

 

Tel: 0370-488 34

E-post: klel@ravema.se

Per Olofsson

Säljare

Norra Sverige

Tel: 0370-488 64

E-post: peol@ravema.se

Tomas Wilson

Säljare

Mitt Väst

Tel: 0370-488 66

E-post: towi@ravema.se