Akut hjälp

Nyheter

ÖSAB investerar för framtiden!

: 2021-09-10

ÖSAB i Örnsköldsvik storsatsar och har investerat i två MAZAK Optiplex 4020 Fiber III 10kW. Örnsköldsviks Skärcentra AB grundades år 2013 och är lokalägt sedan dess. Företaget är i en ständig utvecklingsprocess och arbetar idag med vatten- och laserskärning samt kantpressning. I takt med tillväxten var det nu dags för ÖSAB att göra sin nästa stora investering inom laserskärning, nämligen två MAZAK Optiplex 4020 Fiber III 10kW.

För att kunna tillgodose dessa två högpresterande lasermaskiner har man en automation som kan hantera hela 670 ton råmaterial.

Maskinen är utrustad med det senaste tekniken för kommunikation. Vi hämta information ifrån kundens affärssystem Monitor och skapar sedan program per automatik. Detta är en helt kundanpassad helhetslösning med många smarta funktioner, förklarar Emil Lavesson produktspecialist på Ravema.

ÖSAB:s målsättning med den nya maskinen är att fortsätta öka produktionen, möta marknadens efterfrågan och automatisera arbetsprocesser. Vi har slagit i taket med funktionskapacitet så detta blir ett naturligt steg framåt för oss. Säger Andreas Byström, VD. Ravema vill tacka för förtroendet och önska ÖSAB stort lycka till med sina nya lasermaskiner!

Senaste inläggen

Nyheter

Lucka 1: Synkrofäste för gängtappar - 400kr/st

: 2021-11-29

Med start idag kommer vi köra igång med vår årliga julkalender! I julkalendern på vår hemsida finner du nya fina erbjudande varje...

 

Läs mer ›

Nyheter

Utrusta din personal med rätt skyddsutrustning!

: 2021-11-19

Personlig skyddsutrustning är bara effektiv om den används på rätt sätt. Personlig skyddsutrustning ska användas inom alla arbetsområden...

 

Läs mer ›