Akut hjälp

Nyheter

Ravema satsar på personalen!

: 2021-10-04

Den personliga utvecklingen är viktig för oss på Ravema. Därför erbjuder vi aktivt alla medarbetare utbildning, inom en mängd olika områden.

LMT Business School är vårt utbildningskoncept inom försäljning och ledarskap, som erbjuds våra medarbetare inom LMT Group. Utbildningskonceptet utvecklades för att ge vår organisation ett kompetenslyft och ligga i framkant i mötet med våra kunder.

Efter ett långt uppehåll kunde vi under förra veckan åter igen starta upp en av våra utbildningar inom ramen för LMT Business School. Ett glatt gäng samlades för utbyte av erfarenheter, härliga diskussioner och utbildning i ”värdebaserad försäljning”. Uppfriskande och glädjande att äntligen kunna mötas igen och se ett så stort engagemang bland våra medarbetare på Ravema och Din Maskin.

Senaste inläggen

Nyheter

Ravema Open 2022

: 2022-06-15

Nu är det äntligen dags igen! Den 25é augusti går startskottet för vår årliga golftävling - Ravema Open!  Vi ser fram emot...

 

Läs mer ›

Nyheter

Planerat underhåll av vårt affärssystem (13/5)

: 2022-05-09

Nu på fredag (13/5) kommer vi att uppdatera vårt affärssystem. Detta innebär att Hoffmanns e-shop inte kommer att fungera under helgen. Vi...

 

Läs mer ›