Akut hjälp

Mazak automation

Ravema Smart Auto­mation

Vi har mångårig kunskap och erfarenhet för att hjälpa er finna skräddarsydda och kostnadseffektiva lösningar med högkvalitativa robotar och lättmanövrerade styrsystem. Vi hjälper gärna till och guidar dig rätt och svarar på era frågor. Kontakta någon av våra duktiga medarbetare som du finner här nedanför.

Ravema Smart Automation - HMI

Ravema Smart Automation HMI är lösningen för snabb och enkel robotprogrammering integrerat i Mazak Smooth. Ravema har tillsammans med av våra samarbetspartners tagit fram ett system där du slipper lämna Mazaks välkända Smooth-gränssnitt för att programmera roboten. Allt sköts enkelt och till stora dela helt automatiserat när du programmerar din maskin. 

Ravema Smart Automation – Maskinbetjäning

Ravema Smart Automation Maskinbetjäning är en modulbaserad enhet, anpassad till Mazaks maskiner, för såväl lång- som kortserieproduktion. Det är en användarvänlig och flexibel automationslösning som i sitt standardutförande består av två delar, en robotfot och ett bord med raster för detaljer. En prisvärd enhet enkel att anpassa efter just dina önskemål.

*Ravema Smart Automation HMI inte är inkluderat.

Kontakta mig för mer info

Malte Vertetics

Teamleader Maskiner & Automation

Produktspecialist

Tel: +46 370 488 69

E-post: mave@ravema.se

Tomas Wilson

Säljare

Mitt Väst

Tel: 0370-488 66

E-post: towi@ravema.se

Klas Ellbin

Försäljningschef Maskiner

 

Tel: 0370-488 34

E-post: klel@ravema.se

Per-Ola Karlsson

Säljare

Södra/Sydöstra Sverige

Tel: 0370-488 59

E-post: peka@ravema.se

Per Olofsson

Säljare

Norra Sverige

Tel: 0370-488 64

E-post: peol@ravema.se