Akut hjälp

Nyheter

Ravema Verktyg har utökat samarbetet med SwissTools

: 2021-06-21

Sedan en tid tillbaka så har vi på Ravemas verktygsavdelning expanderat vårt samarbete med SwissTools - en av de världsledande leverantörerna av modulära verktygssystem. Nu kan vi gladeligen presentera SwissTools som vår unika huvudleverantör inom området arborrning!

Vi har satsat på att vidareutveckla samarbetet med SwissTools då de är en leverantör med ett enormt komplett sortiment när det kommer till arborrning. Det är inte bara de högkvalitativa arborrningssystemen som sticker ut ur mängden, SwissTools övriga produktsortiment håller även det internationell marknadsledande nivå.

SwissTools modulära arborrsystem är framtaget för att garantera produkter av högsta kvalitet och täcker ett diameterområde på hela Ø 0,3 mm & Ø 2205 mm. Systemet går att få levererat med digitalt eller analogt utförande. Deras produktprogram baseras på modulära verktygssystem där deras ledord är - absolut precision, hög flexibilitet och den omtalade schweiziska tillförlitligheten. Vi uppskattar att SwissTools är framtidsorienterande och besitter hög kompetens inom speciallösningar. De är precis som oss på Ravema alltid öppensinnade för nya innovationer som tar produktutvecklingen framåt. Vi ser fram emot att tillsammans med SwissTools team i Schweiz, leverera verktygssystem av högsta kvalitet och tillförlitlighet. 

Läs mer om SwissTools här! 

Senaste inläggen

Nyheter

Lucka 1: Synkrofäste för gängtappar - 400kr/st

: 2021-11-29

Med start idag kommer vi köra igång med vår årliga julkalender! I julkalendern på vår hemsida finner du nya fina erbjudande varje...

 

Läs mer ›

Nyheter

Utrusta din personal med rätt skyddsutrustning!

: 2021-11-19

Personlig skyddsutrustning är bara effektiv om den används på rätt sätt. Personlig skyddsutrustning ska användas inom alla arbetsområden...

 

Läs mer ›