Akut hjälp

Nyheter

Säljare inom laser & 3D-printing

Publicerat: 2018-05-23

med Sverige och Norge som distrikt.

 

Arbetsuppgifter
Du tar ett övergripande ansvar för att driva försäljningen inom laser och 3D-printing samt utvecklar och förbättrar vårt affärserbjudande inom detta område. Då tjänsten är ny kommer fokus att ligga på nykundsbearbetning och lönsam tillväxt, men du kommer även att supportera övriga maskinsäljare på fältet inom just ditt produktsegment. Du har budget- och resultatansvar och rapporterar till affärsområdeschef för skärteknik.     
 
Vem är du?
Du är idag en etablerad och driven affärsman med erfarenhet av att planera och driva större införsäljningsprojekt. Ditt specialistområde är förmodligen laser men du har också en bred kompetens inom produktion och maskininvesteringar och kan med lätthet sätta dig in i olika problemställningar som våra kunder står inför.

Du har fallenhet för att bygga de affärsmässiga relationer som krävs för att uppnå önskat resultat, och driver ditt arbete framåt med såväl struktur som engagemang. Vidare trivs du med att verka självständigt och kan omsätta våra kunders behov i lösningar och möjligheter som ger lönsamma affärer.   

Vi tror att du är bosatt någonstans i södra Sverige då större delen av vår kundbas finns där men du har flexibiliteten att resa över hela ditt geografiska ansvarsområde, med hemmet som utgångspunkt.

Ansökan
Välkommen med din ansökan via vårt formulär, urval sker löpande. För mer information om tjänsten kontakta Affärsområdeschef Per Selskog på tfn: 0370–488 78.

 

Senaste inläggen

Nyheter

LMT Group stärker sin plattform – förvärvar PLM Group

Publicerat: 2018-11-30

LMT Group är en teknikhandelskoncern och består av bolagen Ravema med verksamhet i Sverige, Norge och Finland samt Din Maskin med...

 

Läs mer ›

Nyheter

RavemaExpo - större och häftigare än någonsin!

Publicerat: 2018-11-07

Om lite drygt en månad är det dags för årets RavemaExpo här i Värnamo. I år har vi en maxad hall med många spännande nyheter och maskiner....

 

Läs mer ›