Akut hjälp

Service & Eftermarknad

Service & Eftermarknad

Ravemas erfarna och duktiga serviceteam finns alltid nära dig. Vi har ca. 50 tekniker geografiskt utspridda över hela Sverige och Norge för att säkerställa att vi finns där våra kunder finns. Våra servicetekniker har alltid den senaste kunskapen om både nya och äldre maskiner och hjälper dig snabbt vid driftstopp. Vi har också nyckelfärdigt koncept vid köp av maskiner från oss, allt från transport till färdig installation.

Vår eftermarknadsavdelning gör ert maskinägande enklare. Med hjälp av kompetensutbildning av era operatörer och tekniker, förebyggande underhåll och information om hur ni enkelt kan arbeta med maskinen i förebyggande syfte, uppföljning av maskinernas stopptider, teknisk support och komplettering av produktionsutrustning hjälper vi er att öka nyttjandegraden av er investering. Vi hjälper er gärna och hittar kompletterande produktionsutrustning och lösningar för att era maskiner ska prestera och leverera under lång tid, samtidigt som era lösningar och er utrustning bidrar till en ökad trivsel och konkurrenskraft bland de anställda.


Akutservice

Vår 24-timmars akutservice innebär att vi strävar efter att vara på plats hos er senast 24 timmar efter anmält akut stillestånd. Vår akutservice nås under ordinarie arbetstid på kundtjänst för Service & Eftermarknad tel: 0370-489 20, därefter når du oss via support@ravema.se där våra tekniker ständigt bevakar inkorgen och kontaktar er så snart de kan.


Förebyggande Underhåll

Vårt koncept för förebyggande underhåll hjälper er att regelbundet underhålla era maskiner och därmed säkerställa att de alltid presterar på topp. Vi utför regelbundet underhåll som planeras tillsammans med er för att ni på bästa sätt kan planera stopptiden när det passar er bäst samt kan utnyttja tiden till annat. Vi berättar gärna mer, tveka in på att kontakta någon av våra duktiga medarbetare för mer information. Läs mer om Förebyggande Underhåll >>

Kontakta mig för mer info

Alexander Olander

Affärsområdeschef - Maskiner, Service & Eftermarknad

 

Tel: 0370-488 00

E-post: alol@ravema.se

Fredrik Andersson

Försäljningschef Service & Eftermarknad

 

Tel: 0370-489 86

E-post: fran@ravema.se

Peter Rutensjö

Teamleader Förebyggande Underhåll och Maskinflytt

 

Tel: 0370-489 20

E-post: fu@ravema.se flytt@ravema.se

Henrik Ekenstjärna

Teamleader, Service Mät/Laser

 

Tel: 0370-489 20

E-post: heek@ravema.se

Emil Markefors

Servicechef Mazak

 

Tel: 0370-489 83

E-post: emsj@ravema.se

Stefan Lindholm

Service Koordinator

 

Tel: 0370-489 20

E-post: support@ravema.se

Henrik Törnquist

Kundservicechef

 

Tel: 0370-489 00

E-post: kund@ravema.se

Anders Österberg

Logistik, Inköp

 

Tel: 0370-488 27

E-post: anos@ravema.se

Johanna Kvarnström

Administration Service

 

Tel: 0370-489 39

E-post: jobj@ravema.se