Akut hjälp

Nyheter

Servicetekniker inom FU och/eller akutservice

Publicerat: 2018-12-04

Till dig som ser lösningar istället för problem och tänker förebyggande i varje reparation!

Ravema växer hela tiden och vi förstärker nu vårt team med Servicetekniker inom hela Sverige. Vi söker tekniker inom både förebyggande och akut underhåll.

Just nu har vi ett extra stort fokus på att hitta Servicetekniker i följande geografiska områden:
Norra Sverige - norr om Örnsköldsvik.
Mellersta Sverige – Dalarna/Värmland

Din roll
Hos oss får du möjligheten att arbeta självständigt med det senaste av CNC-maskiner. Installationer, service och reparationer är dina huvudsakliga arbetsuppgifter, men också utbildning i handhavande på plats hos kund.

Din profil
Vi söker dig som är effektiv, strukturerad och har en god social kompetens. Du har ett positivt och lösningsorienterat synsätt och bidrar alltid med ett gott humör, även under stunder av tidspress. Du utgår från hemmet och har såväl möjligheten samt viljan att resa då det är en förutsättning för att kunna utföra arbetet. Du som söker har även:

  • Teknisk utbildning
  • Produktionsteknisk erfarenhet
  • Mekanisk reparationserfarenhet
  • Språkkunskaper i engelska
  • Datorvana
  • Kunskaper inom el- & styrsystem

Vad erbjuder vi?
Du blir en del av ett stabilt företag med långsiktiga ägare där du får stor frihet i att själv planera din vardag. Samtidigt som du får support från andra säljare i företaget, en teknisk stab och en Back office-funktion som hjälper dig med offerering.

Ravema är en värdestyrd organisation som jobbar aktivt och målinriktat för att behålla sin starka position som en attraktiv arbetsgivare. Du får både intern och extern utbildning samtidigt som du blir en del av ett härligt gäng på Ravema. Vi bygger våra relationer och affärer på vår värdegrund; Förtroende, Engagemang och Hållbarhet. Vill du bli en av oss?

Ansökan
För mer information om tjänsten, kontakta Affärsområdeschef Alexander Olander på tel: 0370-489 62. Urval sker löpande så skicka in ditt CV snarast till karriar@ravema.se
Välkommen med din ansökan!

 

Senaste inläggen

Nyheter

Besök oss - Värnamo IndustriExpo 15-16 maj

Publicerat: 2019-03-11

Nu är det snart dags för Värnamo IndustriExpo! Vi ser fram emot att återigen öppna upp dörrarna och bjuda in dig till ett par riktigt...

 

Läs mer ›

Nyheter

Wenzels nya SF87 - hur ser den ut?

Publicerat: 2019-03-05

I somras kunde vi avslöja Wenzels nya maskin avsedd för produktionsmiljö, något ni också kunde läsa om här. Vi är spännda då vi nu kan dela...

 

Läs mer ›