Akut hjälp

Nyheter

Servicetekniker till vår Mätavdelning

Publicerat: 2018-08-06

Vill du jobba hos oss? Ravemas service växer och vi söker därför en

Servicetekniker
till vår avdelning Service Mätteknik

Mättteknik
Ravema erbjuder ett brett sortiment av mätutrustningar, både i form av handmätdon men framförallt genom avancerade mätmaskiner från våra tyska leverantörer Wenzel och Jenoptik. Vårt erbjudande omfattar både hård-och mjukvara, teknisk kompetens och utbildningsprogram.

Information om tjänsten
Du kommer att utföra kalibrering, service samt installation av det senaste inom mätteknik. Vi erbjuder dig ett spännande och självständigt arbete under stort ansvar. Vi söker dig som kan arbeta effektivt strukturerat och med ett gott humör. Du tycker om att resa, då detta är en förutsättning för att kunna utföra arbetet. Du får utbildning dels på Ravema men även hos våra leverantörer.

Vem är du?
Vi söker dig som har:

  • Teknisk utbildning
  • Produktionsteknisk erfarenhet
  • Mekanisk reparationserfarenhet
  • Språkkunskaper i engelska
  • Mycket god datorvana
  • Kunskap och erfarenhet inom mätteknik & mätmaskiner är meriterande
  • Kunskaper inom el-och styrsystemteknik är meriterande

Varför Ravema?
Du blir en del av ett stabilt företag med styrka och långsiktiga ägare där du får stor frihet i att själv planera din vardag, samtidigt som du får support från dina kollegor i företaget. Ravema är en värdestyrd organisation som jobbar aktivt och målinriktat för att behålla sin starka position som en attraktiv arbetsgivare. Du får både intern och extern utbildning samtidigt som du blir en del av ett skönt gäng på Ravema.

Ansökan
För mer information om tjänsten, kontakta Affärsområdeschef, Alexander Olander på tel: 0370-489 62. Urval sker löpande så skicka in ditt CV snarast till karriar@ravema.se.

 

 

Senaste inläggen

Nyheter

LMT Group stärker sin plattform – förvärvar PLM Group

Publicerat: 2018-11-30

LMT Group är en teknikhandelskoncern och består av bolagen Ravema med verksamhet i Sverige, Norge och Finland samt Din Maskin med...

 

Läs mer ›

Nyheter

RavemaExpo - större och häftigare än någonsin!

Publicerat: 2018-11-07

Om lite drygt en månad är det dags för årets RavemaExpo här i Värnamo. I år har vi en maxad hall med många spännande nyheter och maskiner....

 

Läs mer ›