Akut hjälp

Styrsystem/Mjukvaror

Styr­system och mjuk­varor

Mazatrol

Mazatrol, det första dialogprogrammerade styrsystemet i världen, lanserades redan 1981. 1998 fusionerades Mazatrol med en persondator och bildade grunden för en oöverträffad verkningsgrad.Idag erbjuds en rad intelligenta funktioner för ökad produktivitet och enkel användning.

Mazak Smooth Technology

Avancerad och optimerad programmering för tillverkning av komplex geometri

Smooth har revolutionerat sättet som våra verktygsmaskiner preseterar. Genom att hantera hela spannet - från programmering och avlägsnande av metall till automation och datainsamling - ger denna sömlösa plattform dig högre hastighet, noggrannhet, funktionalitet och ergonomi i världsklass.

Vart och ett av de fyra Smooth-systemen ger dig innovationer som är fullt integrerade och en oändlig mängd möjligheter för att göra ditt jobb enklare och bli mer produktiv. Smooth är mer än bara en hård- & mjukvara, plattformen innehåller alla de nödvändiga verktyg för att du ska vara fortsatt konkurrenskraftig, nå dina mål och hitta nya möjligheter för att växa.
 

Matrix 2 & Nexus 2

Programmering för komplexa arbetsstycken

Gör enklare att ta fram program för flerfuktionsmaskiner och simultana 5-axliga maskiner, likväl som automatiserade processer. Med avancerad hård- & mjukvarufunktionalitet för snabb bearbetningshastighet och fantastisk ytfinhet är Matrix 2 en riktig prestanda höjare.


Mazatrol Smart

Snabb och enkel programmering för semi-komplexa detaljer

Smart CNC förenklar programmeringen av program för enklare svarv-, fräs-, borr- och gängningsoperationer. Perfekt för nya operatörer att snabbt och enkelt komma igång med produktionen. Smart hanterar upp till fyra axlar och dubbla spindlar.


Utbildning

Våra duktiga utbildare håller regelbundet programmeringsutbildningar i Mazatrols olika styrsystem. Vi anpassar också utbildningen för er och ert företag, läs mer om våra utbildningar och olika alternativ på vår Utbildningssida >>

 

Nyheter från Ravema