Akut hjälp

Nyheter

TESA firar 80 år!

: 2021-10-05

Vi på Ravema kommer här med ett erbjudande från vår mätleverantör TESA, som i år firar hela 80 år sedan starten 1941!

Tesa står för kvalitet, tillförlitlighet och livslängd och har smarta lösningar på precisionsmätinstrument anpassat för verkstadsindustrin. Ravema har samarbetet med TESA sedan 90-talet och vi ser fram emot att fortsätta utveckla samarbetet i framtiden.


 

I det aktuella erbjudandet finner ni bland annat nyheter som Twin-T20. En digital displayenhet som gör att man kan simulerar två mätvärden emot varandra, både för produktion och mätrum. Vi ser även en ny design på vippindikator – Swisstast blir nu Rubytast.


 


 

"Jag tycker TESA har ett gediget kvalitativt sortiment på handmätdon. I detta erbjudande finner ni allt ifrån displayenhet kopplat med mätprober, skjutmått, djupmått, 3-punktsmikrometrar, vippindikatorer och framför allt deras modeller på 1D och 2D höjdmätare. De sistnämnda har en riktigt snygg design, tydlig display och optimal noggrannhet inom mät." Jacob Lindström, Produktspecialist på Ravema.

Mer information om den aktuella kampanjen och om produkterna finner du här 

Har du frågor är du välkommen att kontakta Jacob på jali@ravema.se eller via telefon: 0370-48837

Senaste inläggen

Nyheter

Ravema Open 2022

: 2022-06-15

Nu är det äntligen dags igen! Den 25é augusti går startskottet för vår årliga golftävling - Ravema Open!  Vi ser fram emot...

 

Läs mer ›

Nyheter

Planerat underhåll av vårt affärssystem (13/5)

: 2022-05-09

Nu på fredag (13/5) kommer vi att uppdatera vårt affärssystem. Detta innebär att Hoffmanns e-shop inte kommer att fungera under helgen. Vi...

 

Läs mer ›