Akut hjälp

Våra utbildningar

Ju bättre kunskap våra kunders och dina medarbetare har, desto större möjlighet får ni att kunna utnyttja er investering, maskiner och utrustning till 100%.

Ravema satsar därför stort på att kunna erbjuda våra kunder bra och relevant utbildning. Utbildningarna hålls i vårt Teknikcenter i Värnamo eller på plats ute hos kund. Våra utbildare är ledande i branschen på kunskap samt pedagogik för att hjälpa er att bli ännu lite effektivare och öka er produktivitet.

Hos oss pågår schemalagd utbildning i maskinteknikens framkant, praktiskt taget året om! I vår utbildningsbroschyr här nedanför finner ni årets schemalagda utbildningar samt inom vilka områden vi kan hjälpa er.

Du kan också ladda ner broschyren här >>

Vi håller utbildning i bland annat

Programmeringsutbildning

Kurs avsedd för programmerare, operatörer, beredningspersonal och verkstadschefer i företag som redan har eller har för avsikt att skaffa några av våra numeriskt styrda maskiner.

Grundläggande utbildning el/styrsystem

En tvådagars grundläggande service-utbildning på Mazaks styrsystem Mazatrol.

Form-och lägesutbildning

Kurs avsedd för kvalitetstekniker, produktionstekniker samt för alla med en säljande eller producerande roll som ger en grund i form- och lägestoleranser och att förstå hur koordinat- och referenssystem är uppbyggda.

Operatörsutbildning

Detta är en grundläggande kundanpassad utbildning i handhavande som genomförs hos er där vi bland annat går igenom driftunderhåll, styrpanelens funktioner samt mycket mer.

Företagsanpassad utbildning

Du kanske har komplex bearbetning av dina detaljer. Våra produktspecialister har lång produktionsteknisk erfarenhet bakom sig. De kan skräddarsy en utbildning som passar just din företagsspecifika bearbetning.

Företagsanpassad utbildning i operatörsunderhåll

Med ett väl genomfört operatörsunderhåll kan uppåt 75 % av alla fel undvikas eller upptäckas i ett tidigt skede. Utbildningen inriktar sig mot det dagliga underhållet som bör hanteras av operatören för optimal nyttjande av maskinens kapacitet, allt enligt maskintillverkarens rekommendationer.

 
Kontakta mig för mer info

Andreas Gustafsson

Utbildningsansvarig

 

Tel: 0370-488 26

E-post: angu@ravema.se

Nyheter från Ravema