Akut hjälp

Nyheter

Vi söker en Projektchef

RAVEMA fortsätter att utvecklas och söker nu en Projektchef som ska ta det övergripande ansvaret för hur vi koordinerar, planerar och genomför våra projekt i samtliga bolag. Som projektchef är du delaktig i affärens alla faser, från införsäljning till överlämnande till kund, och tar ett tydligt kommersiellt ansvar under hela  projekttiden, såväl internt som externt. Rollen är operativ i den mening att du driver större projekt själv med uttalade tvärfunktionella team samtidigt som du stöttar pågående projekt och tillser att de styrs enligt en projektmodell som syftar till leverans enligt avtal, god lönsamhet och nöjda kunder, samt säkerställer återföring av erfarenheter som främjar ett lärande och i slutändan höjer den totala upplevelsen av oss som samarbetspartner.

Rollen har också ett starkt strategiskt inslag och vi har förväntningar på dig att via arbetet i ledningsgrupp öka projektmognaden mot alla intressenter och att utveckla våra projektverktyg och systemstöd. Vår vision är att vi ska säkerställa branschens starkaste projektorganisation och på den resan är du nyckelspelaren som visar vägen. Du har i rollen budget- och resultatansvar för projekten och rapporterar direkt till VD.

Din profil
Du har mångårig erfarenhet av att leda komplexa projekt, med många intressenter och utmanande åtaganden, inom industrin. Genom åren har du etablerat dig som en ledare med driv och intresse för utveckling, kundfokus, integritet och stark målstyrning. Din kommunikativa förmåga och utpräglade affärsmässighet är avgörande för framgång i rollen, likaså din fallenhet för att skapa en kultur av engagemang och ansvarstagande i projekten. Du har sannolikt en civil - eller  högskoleingenjörsexamen inom teknik i botten, vidare behärskar du svenska och engelska i såväl tal som skrift, har en hög IT-nivå och är en van systemanvändare. Tjänsten för med sig många kundbesök och därmed resor både över dag och med övernattning.

Vårt erbjudande
Vi erbjuder ett uppdrag i ett tryggt och stabilt familjeföretag med ett starkt varumärke, offensiv tillväxtstrategi, framåtanda och snabba beslutsvägar. Hos oss värdesätter vi personlig utveckling och ger dig utrymme att bygga strukturen för en ny tjänst inom organisationen och göra skillnad för vår framtid.

Välkommen att söka tjänsten med CV och personligt brev via karriar@ravema.se, löpande urval
gäller. Vid frågor om tjänsten, kontakta VD Jörgen Fredsson på tfn 0370-488 50.

 

Senaste inläggen

Nyheter

Det här är ingen illusion - bara ett bra erbjudande!

Upp till 30% rabatt på mätutrustning från Jenoptik.Just nu har vi en superkampanj på mätutrustning från Jenoptik där du får upp till 30%...

 

Läs mer ›

Nyheter

50% på Tungaloy

Just nu har vi 50% rabatt på hela Tungaloys hållande sortiment för längdsvarvning och smådelssvarvning!Tungaloy har ett brett program av...

 

Läs mer ›