Akut hjälp

Nyheter

Vi söker Kundservicemedarbetare

: 2021-11-04

Vi söker en medarbetare till vårt kundserviceteam

Då en av våra medarbetare valt att söka nya utmaningar utanför Ravema söker vi nu någon som vill bli den fjärde medlemmen i vårt kundserviceteam inom vårt affärsområde Verktyg.

Din roll
innebär att tillsammans med de andra i teamet ansvara för att våra medarbetare och kunder får bästa möjliga service, genom snabba svar och ett trevligt bemötande. I din roll kommer du ha dagligt samarbete med våra säljare, produkt managers och våra leverantörer.

Fokusområden för tjänsten är att:
• Arbeta dagligen i vårt affärssystem IFS, orderhanteering, offerter,lägga upp nya artiklar, priser, Fakturering, mm
• Säkeställa att våra kunder får rätt information om t.ex. Leveranstider, produktinformation, mm
• Tillsammans med övriga i teamet ansvara för att telefon och mailkontot kontinuerligt hanteras.
• Hantera leverantörsfakturor och säkerställa att de matchas mot rätt kundorder.
• Via telefon eller mail avlasta regionsäljarna med daglig kundvård.

Din profil
Vi söker en lösningsorienterad och flexibel lagspelare som har lätt att skapa långsiktiga relationer. Du är ödmjuk, prestigelös och delar gärna med dig av din expertis då du och ditt team tillsammans skall prestera på bästa sätt gentemot våra kunder och kollegor.

Önskvärt om du har tidigare erfarenhet av en liknande roll där du har arbetat med administration, försäljning och kundservice, gärna mot tillverkande industri inom skärande bearbetning.

Du har goda kunskaper inom IFS eller liknande affärssystem, har lätt att lära eventuella nya system. Du är kommunikativ och uttrycker dig väl i både tal och skrift på svenska och engelska, har du dessutom kunskap inom det finska språket är detta extra meriterande.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder ett omväxlande arbete med stort eget ansvar och möjligheter att utvecklas.

Hos oss kommer du att få verka i en organisation med stor entreprenörsanda, korta beslutsvägar och stort kundfokus i varje led. Tjänsten är tillsvidareanställning med tillträde snarast.

Ravema
är en ledande partner till nordisk industri och erbjuder kompletta lösningar för produktionsutrustning, verktyg, mätteknik, automation och med marknadens mest kompletta service- och eftermarknad. Ravema finns i Sverige, Norge och Finland med huvudkontoret i Värnamo i centrala Småland där också vårt unika Teknikcenter finns med utställning av nyheter och demonstrationer av våra produkter året om.

Ravema ingår i Pronect Group som är en teknikhandelskoncern med försäljning i Norden och Baltikum. I Pronect Group ingår företagen Ravema, Din Maskin och PLM Group.

Ravema är en värdestyrd organisation som jobbar aktivt och målinriktat för att behålla sin starka position som en attraktiv arbetsgivare. Vi bygger våra relationer och affärer på vår värdegrund; Förtroende, Engagemang och Hållbarhet.

Vill du bli en av oss?

Skicka in din intresseanmälan via vårt anmälningsformulär. Därefter tar vi en mer detaljerad och ingående diskussion när det finns en öppning.

För mer information om tjänsten kontakta affärsområdeschef Anders jinglöv på telefon 0370-48890 eller mail: anji@ravema.se Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med din ansökan.

Senaste inläggen

Nyheter

Lucka 1: Synkrofäste för gängtappar - 400kr/st

: 2021-11-29

Med start idag kommer vi köra igång med vår årliga julkalender! I julkalendern på vår hemsida finner du nya fina erbjudande varje...

 

Läs mer ›

Nyheter

Utrusta din personal med rätt skyddsutrustning!

: 2021-11-19

Personlig skyddsutrustning är bara effektiv om den används på rätt sätt. Personlig skyddsutrustning ska användas inom alla arbetsområden...

 

Läs mer ›