Akut hjälp

Nyheter

Vi söker resurs till vårt kundserviceteam

: 2022-07-01

Vi söker resurs till vårt kundserviceteam

Vi behöver förstärka vår avdelning Service och eftermarknad på Ravema, och söker nu en resurs till vårt kundserviceteam. 

 

Din roll

innebär att ansvara för att köpa in reservdelar samt ansvara för administration kring beredning, offerter, inköp och fakturering. Du ansvarar även för att våra kunder får bästa möjliga service genom snabba svar och trevligt bemötande. 

Fokusområden för tjänsten är att:

  • Köpa in och sälja reservdelar
  • Begära in offerter och beställa material
  • Bevaka leveranstider av beställt material/tjänst
  • Medverka vid utvärdering av leverantörer
  • Inköp av verktyg och mätdon enligt fastställda avtal
  • Lämna offerter och teckna order

Din profil

Vi söker en noggrann och strukturerad person, som är van vid att hantera ett högt tempo. Du är även en god kommunikatör som kan formulera dig tydligt på både svenska och engelska.

Det är önskvärt om du har tidigare erfarenhet av en liknande roll där du har arbetat med administration eller kundservice, gärna mot tillverkande industri. Det är meriterande om du tidigare arbetat i affärssystem.

Vi erbjuder

Ett omväxlande arbete med stort eget ansvar. Hos oss kommer du att få verka i en organisation med korta beslutsvägar och stort kundfokus. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde snarast. 

 

Ravema

Är en ledande partner till nordisk industri och erbjuder kompletta lösningar för produktionsutrustning, verktyg, mätteknik, automation och med marknadens mest kompletta service- och eftermarknad. Ravema finns i Sverige, Norge och Finland med huvudkontoret i Värnamo i centrala Småland där också vårt unika Teknikcenter finns med utställning av nyheter och demonstrationer av våra produkter året om.

Ravema ingår i Pronect som är en teknikhandelskoncern med försäljning i Norden och Baltikum. I Pronect ingår företagen Ravema, Din Maskin och PLM Group.

Ravema är en värdestyrd organisation som jobbar aktivt och målinriktat för att behålla sin starka position som en attraktiv arbetsgivare. Vi bygger våra relationer och affärer på vår värdegrund; Förtroende, Engagemang och Hållbarhet. Vill du bli en av oss?

 

Vill du bli en av oss?
För mer information om tjänsten kontakta Fredrik Andersson via mail fran@ravema.se

Skicka in din ansökan via vårt anmälningsformulär. 

Sista ansökningsdag är 2022-08-14

 

Senaste inläggen

Nyheter

Vi söker Servicetekniker till flyttavdelningen

: 2022-07-08

Vi söker Servicetekniker till flyttavdelningenRavema söker nu Servicetekniker till vår flyttavdelning inom hela landet.Vi söker också en...

 

Läs mer ›

Nyheter

Vi söker en Teamleader till vår serviceavdelning

: 2022-07-08

Vi sökeren Teamleader till vår serviceavdelningTill vårt Serviceteam söker vi nu en Teamleader för vår avdelning Laser/Mät/3D-print.Din...

 

Läs mer ›