Akut hjälp

Nyheter

Vi söker säljare

: 2022-02-16

Vi söker Säljare inom Maskiner, Automation och Mätutrustning

Din roll 
innebär ett övergripande ansvar för driva försäljningen inom skärande- och lasermaskiner, med MAZAK som dominerande varumärke, samt mätmaskiner inom ditt distrikt. Det förväntas även att du utvecklar och förbättrar vårt affärserbjudande inom dessa områden.

Tjänsten innebär en mix av nykundsbearbetning och utveckling av befintliga kunder. Du har budget- och resultatansvar och rapporterar till försäljningschefen inom Ravema Maskiner.    

Din profil

Du har erfarenhet av att planera och driva större införsäljningsprojekt. Ditt specialistområde är förmodligen skärande bearbetningsmaskiner men du har också en bred kompetens inom produktion och maskininvesteringar och kan med lätthet sätta dig in i olika problemställningar som våra kunder står inför.

Du har fallenhet för att bygga de affärsmässiga relationer som krävs för att uppnå önskat resultat, och driver ditt arbete framåt med såväl struktur som engagemang. Vidare trivs du med att verka självständigt och kan omsätta våra kunders behov i lösningar och möjligheter som ger lönsamma affärer.  

Du har en eftergymnasial utbildning i teknik eller produktion alternativ motsvarande arbetslivserfarenhet. Du behärskar engelska flytande i tal och skrift.

Vi tror att du är bosatt någonstans i Mälardalen, Stockholm, Uppland, Dalarna eller Gästrikland. Du har flexibiliteten, viljan och drivet att resa över hela ditt geografiska ansvarsområde, med hemmet som utgångspunkt.

Vi erbjuder

ett omväxlande arbete med stort eget ansvar och möjligheter att utvecklas. Hos oss kommer du att få verka i en organisation med stor entreprenörsanda, korta beslutsvägar och stort kundfokus i varje led.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med tillträde snarast.

Ravema
är en ledande partner till nordisk industri och erbjuder kompletta lösningar för produktionsutrustning, verktyg, mätteknik, automation och med marknadens mest kompletta service- och eftermarknad.

Ravema finns i Sverige, Norge och Finland med huvudkontoret i Värnamo i centrala Småland där också vårt unika Teknikcenter finns med utställning av nyheter och demonstrationer av våra produkter året om.

Ravema ingår i Pronect som är en teknikhandelskoncern med försäljning i Norden och Baltikum. I Pronect ingår företagen Ravema, Din Maskin och PLM Group.

Ravema är en värdestyrd organisation som jobbar aktivt och målinriktat för att behålla sin starka position som en attraktiv arbetsgivare. Vi bygger våra relationer och affärer på vår värdegrund; Förtroende, Engagemang och Hållbarhet. Vill du bli en av oss?

Vill du bli en av oss?
För mer information om tjänsten kontakta Försäljningschef Klas Ellbin på telefon +46 370-48834 eller mail: KLEL@ravema.se

Sista ansökningsdag är 2022-03-10, men vi arbetar med löpande urval så vänta inte med din ansökan.

Skicka in din ansökan via vårt anmälningsformulär. 

Senaste inläggen

Nyheter

Ravema Open 2022

: 2022-06-15

Nu är det äntligen dags igen! Den 25é augusti går startskottet för vår årliga golftävling - Ravema Open!  Vi ser fram emot...

 

Läs mer ›

Nyheter

Planerat underhåll av vårt affärssystem (13/5)

: 2022-05-09

Nu på fredag (13/5) kommer vi att uppdatera vårt affärssystem. Detta innebär att Hoffmanns e-shop inte kommer att fungera under helgen. Vi...

 

Läs mer ›