Akut hjälp

Nyheter

Vi söker Säljare inom Maskiner och Mätutrustning

: 2021-05-10

med Mälardalen alternativt västsverige eller sydvästra Sverige som distrikt.

Din roll
innebär ett övergripande ansvar för driva försäljningen inom skärande- och lasermaskiner, med MAZAK som dominerande varumärke, samt mätmaskiner inom ditt distrikt. Det förväntas även att du utvecklar och förbättrar vårt affärserbjudande inom dessa områden.

Tjänsten innebär en mix av nykundsbearbetning och utveckling av befintliga kunder. Du har budget- och resultatansvar och rapporterar till försäljningschefen inom Ravema Maskiner.     

Din profil
Du har erfarenhet av att planera och driva större införsäljningsprojekt. Ditt specialistområde är förmodligen skärande bearbetningsmaskiner men du har också en bred kompetens inom produktion och maskininvesteringar och kan med lätthet sätta dig in i olika problemställningar som våra kunder står inför.

Du har fallenhet för att bygga de affärsmässiga relationer som krävs för att uppnå önskat resultat, och driver ditt arbete framåt med såväl struktur som engagemang. Vidare trivs du med att verka självständigt och kan omsätta våra kunders behov i lösningar och möjligheter som ger lönsamma affärer.   

Du har en eftergymnasial utbildning i teknik eller produktion alternativ motsvarande arbetslivserfarenhet. Du behärskar engelska flytande i tal och skrift.

Vi tror att du är bosatt någonstans i västsverige, alternativt sydvästra Sverige, beroende på vilket av distrikten du söker tjänsten till. Du har flexibiliteten, viljan och drivet att resa över hela ditt geografiska ansvarsområde, med hemmet som utgångspunkt.

Vi erbjuder
ett omväxlande arbete med stort eget ansvar och möjligheter att utvecklas. Hos oss kommer du att få verka i en organisation med stor entreprenörsanda, korta beslutsvägar och stort kundfokus i varje led.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med tillträde snarast.

Ravema
är en ledande partner till nordisk industri och erbjuder kompletta lösningar för produktionsutrustning, verktyg, mätteknik, automation och med marknadens mest kompletta service- och eftermarknad.
Ravema finns i Sverige, Norge och Finland med huvudkontoret i Värnamo i centrala Småland där också vårt unika Teknikcenter finns med utställning av nyheter och demonstrationer av våra produkter året om.

Ravema ingår i LMT Group som är en teknikhandelskoncern med försäljning i Norden och Baltikum. I LMT Group ingår företagen Ravema, Din Maskin och PLM Group.

Ravema är en värdestyrd organisation som jobbar aktivt och målinriktat för att behålla sin starka position som en attraktiv arbetsgivare. Vi bygger våra relationer och affärer på vår värdegrund; Förtroende, Engagemang och Hållbarhet. Vill du bli en av oss?

För mer information om tjänsten kontakta Klas Ellbin, Försäljningschef på telefon 0370-488 34 eller mail: klel@ravema.se. Vill du bli en av oss? Skicka då din ansökan via formuläret senast 2021-05-31. Men vänta inte för länge, vi arbetar med löpande urval. 

Senaste inläggen

Nyheter

Vi söker en Product Marketing (Vikariat)

: 2021-09-16

Då en av våra medarbetare går på föräldraledighet så söker vi nu någon som vill axla rollen som Product Marketing under ett vikariat på...

 

Läs mer ›

Nyheter

Samarbete med Smålands Tekniska (FiGy)

: 2021-09-16

Ravema har sedan några år tillbaka ett samarbete med Finnvedens Gymnasium och Smålands Tekniska, något vi är mycket stolta över. Under...

 

Läs mer ›