Akut hjälp

Nyheter

Vi söker säljare med ansvar för automation

: 2022-03-23

Vi söker säljare med ansvar för automation

Med utgångsort från Ravemas Huvudkontor i Värnamo, men vi ser även att du kan bo på annan ort.

 

Din roll

innebär att du kommer att ha det övergripande ansvaret och driva försäljningen och marknadsföringen av självkörande transportrobotar från MiR (Mobile Industrial Robots) i Sverige och Norge. Man kommer även vara ansvarig för att utveckla kontakterna med vår leverantör av MIR, och tillsammans med säljledningen på avdelningen vara med och utveckla befintliga och nya automationskoncept. Som ansvarig produktägare för MIR så ingår det även att hålla säljarna informerade och uppdaterade så att säljorganisationen tillsammans kan skapa ”leads” genom att använda kontakter hos våra befintliga kunder som söker automationslösningar.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter i tjänsten är:

  • Försäljnings- och budgetansvar för MIR
  • Vara en dedikerad resurs som jobbar med och driver vårt arbete kring MIR och även Ravemas satsning på automation.
  • Utveckla samarbetet med våra automationspartners.
  • Ha som mål att offerera och vinna större automationsprojekt.
  • Utveckla Ravemas automationskoncept och i ännu högre grad hjälpa våra kunder att effektivisera sin produktion.

 

Din profil

Vi tror att du är en driven, lyhörd och ödmjuk person som är duktig på att skapa nya affärsmöjligheter och långsiktiga kundrelationer. Du drivs och utmanas av hur ny teknik kan hjälpa företag att bli mer effektiva, lönsamma och skapa en bättre arbetsmiljö.

Du har erfarenhet av teknisk försäljning och en bred kompetens inom produktion och automation. Har du tidigare arbetat med internlogistik ser vi det som en merit. Du kan även med lätthet sätta dig in i olika problemställningar som våra kunder står inför.

Du har fallenhet för att bygga de affärsmässiga relationer som krävs för att uppnå önskat resultat, och driver ditt arbete framåt med såväl struktur som engagemang. Vidare trivs du med att verka självständigt och kan omsätta våra kunders behov i lösningar och möjligheter som ger lönsamma affärer.  

Du har en eftergymnasial utbildning i teknik, automation eller produktion alternativ motsvarande arbetslivserfarenhet. Du behärskar engelska flytande i tal och skrift.

Vi tror att du är bosatt någonstans i området södra Sverige, men vi sätter stor vikt vid person före bostadsort eftersom tjänsten gäller säljansvar för Sverige och Norge. Du har flexibiliteten, viljan och drivet att resa över hela ditt geografiska ansvarsområde, med hemmet som utgångspunkt, alternativt från huvudkontoret i Värnamo.

 

Vi erbjuder

ett omväxlande arbete med stort eget ansvar och möjligheter att utvecklas. Det är ett flexibelt arbete där du får möjligheten att själv styra din tid. Hos oss kommer du att få verka i en organisation med stor entreprenörsanda, korta beslutsvägar och stort kundfokus i varje led.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med tillträde snarast.

 

Ravema

är en ledande partner till nordisk industri och erbjuder kompletta lösningar för produktionsutrustning, verktyg, mätteknik, automation och med marknadens mest kompletta service- och eftermarknad. Ravema finns i Sverige, Norge och Finland med huvudkontoret i Värnamo i centrala Småland där också vårt unika Teknikcenter finns med utställning av nyheter och demonstrationer av våra produkter året om.

Ravema ingår i Pronect som är en teknikhandelskoncern med försäljning i Norden och Baltikum. I Pronect ingår företagen Ravema, Din Maskin och PLM Group.

Ravema är en värdestyrd organisation som jobbar aktivt och målinriktat för att behålla sin starka position som en attraktiv arbetsgivare. Vi bygger våra relationer och affärer på vår värdegrund; Förtroende, Engagemang och Hållbarhet. Vill du bli en av oss?

 

Vill du bli en av oss?
För mer information om tjänsten kontakta Försäljningschef Klas Ellbin på telefon +46 370-48834 eller mail: KLEL@ravema.se

Sista ansökningsdag är 2022-04-15, men vi arbetar med löpande urval så vänta inte med din ansökan.

Skicka in din ansökan via vårt anmälningsformulär. 

Senaste inläggen

Nyheter

Ravema Open 2022

: 2022-06-15

Nu är det äntligen dags igen! Den 25é augusti går startskottet för vår årliga golftävling - Ravema Open!  Vi ser fram emot...

 

Läs mer ›

Nyheter

Planerat underhåll av vårt affärssystem (13/5)

: 2022-05-09

Nu på fredag (13/5) kommer vi att uppdatera vårt affärssystem. Detta innebär att Hoffmanns e-shop inte kommer att fungera under helgen. Vi...

 

Läs mer ›