Akut hjälp

Nyheter

Vi söker Servicetekniker med inriktning mot akutservice

: 2021-05-10

Till dig som ser lösningar istället för problem och tänker hög servicegrad i varje reparation!

Ravema växer hela tiden och vi förstärker nu med Servicetekniker i Värnamo-området inom Mazak-akutservice och installation.

Din roll
Hos oss får du möjligheten att arbeta självständigt med att lösa uppgifter inom mekanik, elektronik och skärande bearbetning.
Reparationer, installationer och service är dina huvudsakliga arbetsuppgifter, men också att utbilda våra kunder inom handhavande.

Din profil
Är du utbildad mekaniker eller elektriker som har ett stort intresse för teknik och gillar felsökningar? Har du arbetat med reparation eller service inom skärande bearbetning? Är du en person som trivs ute på resande fot?

Vi söker dig som är effektiv, strukturerad och har en god social kompetens. Du har ett positivt och lösningsorienterat synsätt och bidrar alltid med ett gott humör, även under stunder av tidspress. Du utgår ifrån Ravemas lokaler och har såväl möjligheten samt viljan att resa då det är en förutsättning för att kunna utföra arbetet. Du som söker har även:

  • Teknisk utbildning
  • Produktionsteknisk erfarenhet
  • Mekanisk reparationserfarenhet
  • Språkkunskaper i engelska
  • Datorvana
  • Kunskaper inom el- & styrsystem


Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med stort egenansvar och möjligheter att utvecklas.

Ravema är en värdestyrd organisation som jobbar aktivt och målinriktat för att behålla sin starka position som en attraktiv arbetsgivare. Du får både intern och extern utbildning samtidigt som du blir en del av ett härligt gäng på Ravema. Vi bygger våra relationer och affärer på vår värdegrund; Förtroende, Engagemang och Hållbarhet. Vill du bli en av oss, skicka då snarast in din ansökan via formuläret. Det kan löna sig att skicka in den så snart som möjligt då vi arbetar med löpande urval.

För mer information om tjänsten kontakta Servicechef Emil Sjöstrand på telefon 0370-489 83 eller mail: emsj@ravema.se.

Senaste inläggen

Nyheter

Ravema Open 2022

: 2022-06-15

Nu är det äntligen dags igen! Den 25é augusti går startskottet för vår årliga golftävling - Ravema Open!  Vi ser fram emot...

 

Läs mer ›

Nyheter

Planerat underhåll av vårt affärssystem (13/5)

: 2022-05-09

Nu på fredag (13/5) kommer vi att uppdatera vårt affärssystem. Detta innebär att Hoffmanns e-shop inte kommer att fungera under helgen. Vi...

 

Läs mer ›