Akut hjälp

Nyheter

Vi söker Servicetekniker med inriktning mot FU

: 2021-05-19

Ravema växer hela tiden och vi förstärker nu med Servicetekniker inom förebyggande underhåll i hela landet. 

Din roll
Hos oss får du möjligheten att arbeta självständigt med att lösa uppgifter inom mekanik, elektronik och skärande bearbetning. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att utföra förebyggande underhåll på Mazak maskiner. 

Din profil
Har du erfarenhet av CNC-maskiner som operatör, reparatör eller produktionsteknisk erfarenhet? 

Vi söker dig som är effektiv, strukturerad och har en god social kompetens. Du har ett positivt och lösningsorienterat synsätt och bidrar alltid med ett gott humör, även under stunder av tidspress. Du utgår från hemmet och har såväl möjligheten samt viljan att resa då det är en förutsättning för att kunna utföra arbetet.  


Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med stort egenansvar och möjligheter att utvecklas.

Ravema är en värdestyrd organisation som jobbar aktivt och målinriktat för att behålla sin starka position som en attraktiv arbetsgivare. Du får både intern och extern utbildning samtidigt som du blir en del av ett härligt gäng på Ravema. Vi bygger våra relationer och affärer på vår värdegrund; Förtroende, Engagemang och Hållbarhet. Vill du bli en av oss?

För mer information om tjänsten kontakta Teamleader Peter Rutensjö på telefon 0370-488 28 eller mail: peru@ravema.se.

Vill du bli en av oss? Skicka snarast då din ansökan via formuläret. Det kan löna sig att skicka in ansökan så snart som möjligt då vi arbetar med löpande urval. 

Senaste inläggen

Nyheter

Vi söker resurs till vårt kundserviceteam

: 2022-07-01

Vi söker resurs till vårt kundserviceteamVi behöver förstärka vår avdelning Service och eftermarknad på Ravema, och söker nu en resurs till...

 

Läs mer ›

Nyheter

Ravema Open 2022

: 2022-06-15

Nu är det äntligen dags igen! Den 25é augusti går startskottet för vår årliga golftävling - Ravema Open!  Vi ser fram emot...

 

Läs mer ›