Akut hjälp

Nyheter

Vi söker Servicetekniker med inriktning mot FU

: 2021-05-19

Ravema växer hela tiden och vi förstärker nu med Servicetekniker inom förebyggande underhåll i området Uppland, Gästrikland och Västmanland.

Din roll
Hos oss får du möjligheten att arbeta självständigt med att lösa uppgifter inom mekanik, elektronik och skärande bearbetning.
Reparationer, installationer och service är dina huvudsakliga arbetsuppgifter, men också att utbilda våra kunder inom handhavande.

Din profil
Är du utbildad mekaniker eller elektriker som har ett stort intresse för teknik och gillar felsökningar? Har du arbetat med reparation eller service inom skärande bearbetning? Är du en person som trivs ute på resande fot?

Vi söker dig som är effektiv, strukturerad och har en god social kompetens. Du har ett positivt och lösningsorienterat synsätt och bidrar alltid med ett gott humör, även under stunder av tidspress. Du utgår från hemmet och har såväl möjligheten samt viljan att resa då det är en förutsättning för att kunna utföra arbetet. Du som söker har även:

•    Teknisk utbildning
•    Produktionsteknisk erfarenhet
•    Mekanisk reparationserfarenhet
•    Språkkunskaper i engelska
•    Datorvana
•    Kunskaper inom el- & styrsystem


Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med stort egenansvar och möjligheter att utvecklas.

Ravema är en värdestyrd organisation som jobbar aktivt och målinriktat för att behålla sin starka position som en attraktiv arbetsgivare. Du får både intern och extern utbildning samtidigt som du blir en del av ett härligt gäng på Ravema. Vi bygger våra relationer och affärer på vår värdegrund; Förtroende, Engagemang och Hållbarhet. Vill du bli en av oss?

För mer information om tjänsten kontakta Teamleader Peter Rutensjö på telefon 0370-488 28 eller mail: peru@ravema.se.Vill du bli en av oss? Skicka snarast då din ansökan via formuläret. Det kan löna sig att skicka in ansökan så snart som möjligt då vi arbetar med löpande urval. 

Senaste inläggen

Nyheter

Ravema Verktyg har utökat samarbetet med SwissTools

: 2021-06-21

Sedan en tid tillbaka så har vi på Ravemas verktygsavdelning expanderat vårt samarbete med SwissTools - en av de världsledande...

 

Läs mer ›

Nyheter

Vi söker Försäljningschef inom handverktyg och förnödenheter

: 2021-06-15

Din rollinnebär ett övergripande ansvar för driva försäljningen inom handverktyg och förnödenheter på Ravema. Tjänsten innebär budget- och...

 

Läs mer ›