Akut hjälp

Nyheter

Vi söker Servicetekniker till flyttavdelningen

: 2022-07-08

Vi söker Servicetekniker till flyttavdelningen

Ravema söker nu Servicetekniker till vår flyttavdelning inom hela landet.

Vi söker också en resurs i området Värnamo, där Ravema har sitt huvudkontor, med en omnejd på cirka fem mil.


Din roll
Hos oss får du möjligheten att arbeta självständigt med att lasta och lossa maskiner från lastbilar, rulla in maskiner på olika företag och borra och gjuta fast maskiner. I rollen ingår även truckkörning. Observera att rollen är som resande tekniker.

 

Din profil 
Har du ett stort intresse för maskiner och teknik? Har du arbetat med maskinflytt sedan tidigare? Är du en person som trivs ute på resande fot?


Vi söker dig som är effektiv, strukturerad och har en god social kompetens. Du har ett positivt och lösningsorienterat synsätt och bidrar alltid med ett gott humör, även under stunder av tidspress. Du utgår från hemmet och har såväl möjligheten samt viljan att resa då det är en förutsättning för att kunna utföra arbetet. Du som söker har även erfarenhet av produktionsmiljö (som operatör eller tekniker).


Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med stort egenansvar och möjligheter att utvecklas.

Ravema är en värdestyrd organisation som jobbar aktivt och målinriktat för att behålla sin starka position som en attraktiv arbetsgivare. Du får både intern och extern utbildning samtidigt som du blir en del av ett härligt gäng på Ravema. Vi bygger våra relationer och affärer på vår värdegrund; Förtroende, Engagemang och Hållbarhet.

 

Vill du bli en del av oss? 
För mer information om tjänsten kontakta Teamledare Peter Rutensjö på email: PERU@ravema.se eller på telefon 0370-48828

Skicka in din ansökan via vårt anmälningsformulär. 

Vi arbetar med löpande urval.

 

Senaste inläggen

Nyheter

ROEQ´s nya vagn tar nu en lastvikt på 500kg

: 2022-09-23

Tidigare i år introducerades en ny viktklass med MiRs toppmodul ROEQ TMC-C500 och nya ROEQ S-chart 500 serien. Denna kombination tillåter...

 

Läs mer ›

Nyheter

Nu finns vi på Facebook!

: 2022-09-20

Ravema Sverige finns nu på Facebook! Äntligen finns Ravema Sverige på Facebook. Följ oss för intressanta repotage, produktnyheter,...

 

Läs mer ›